Stage Chris de Jongh (6e dan)

Wij zijn heel blij dat Chris weer naar onze dojo komt om een stage te geven. Chris staat bekend om zijn heldere uitleg en zorgvuldige benadering om tot effectieve Aikido technieken te komen.
  • Zaterdag 16 september 2023 van 10:30 - 12:30
  • Prijzen: 10,- euro voor leden (AAA) en 15,- euro voor niet-leden; jeugd t/m 16 jaar 5,- euro leden en 10,- euro  niet-leden.
  • Adres: Heinzestraat 9, 1071 SK Amsterdam 

 

Chris heeft meer dan 45 jaar Budo ervaring in verschillende disciplines. Op zijn 10e begon hij met Judo en na enkele jaren ook met Aikido en Karate. Hij verbleef verschillende keren in Japan, in Okinawa, waar hij zich zich op allerlei aspecten van het Japanse Budo toelegde naast Judo, Aikido en Karate ook op Hyoho niten ichi ryu ken jutsu.

Zijn inspiratie in Aikido haalde hij uit de lessen van leraren als Sugano Seiichi Shihan en Tamura Nobuyoshi Shihan - beide jammer genoeg overleden. 

Hij heeft een dojo in Groningen - Sjok   - waar hij samen met andere leraren lesgeeft in de verschillende budo disciplines. Hij geeft al jarenlang les en is voor de Judo Bond Nederland geruime tijd betrokken geweest bij de Aikido opleiding en de nationale gradencommissie.

7e dan Aikido (Judo Bond Nederland)

5e dan Karate-do Okinawa ryu

2e dan Judo

2e dan Ryushin Shouchi ryu Iaijutsu

Shibu shop Heiho Niten ichi ryu

 

Vooraanmelding: aaa@aikido-amsterdam.nl

Vooruit betaling: NL63 INGB 0007 3915 47 tnv Aikikai Aikido Amsterdam ovv je naam en 'stage Chris de Jongh'. Het is ook mogelijk om aan de zaal te betalen.

Voor vragen: email of bel: 0654736861

 

Adres zie Google maps: kaart

Goedkope parkeerzones: P + R VU Medisch Centrum, RAI, Olympisch Stadion. Van deze parkeerzones is VU Medisch Centrum het dichst bijzijnde, je kunt hier vandaan met tram 5 naar het Roelof Hartplein (halte in de Centrum zone); je kunt er echter geen losse GVB kaart kopen. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het gebruik van deze zones: kijk hier voor meer informatie P + R Gemeente Amsterdam  Deze pagina delen


© Aikikai Aikido Amsterdam aaa@aikido-amsterdam.nl     Website door Creapolis Media

Menu