Tarieven

Een proefles is gratis

Maand contributie volwassenen:

  • 1 les per week: € 22,50 per maand
  • 2 lessen per week: € 35,00 per maand

 

Maand contributie kinderen (tot 18 jaar):

  • 1 les per week: € 12,50 per maand
  • 2 lessen per week: € 22,50 per maand

 

Je kunt de contributie overmaken op de rekening van de vereniging, bij voorkeur in de eerste week van de maand: ING bank: NL63 INGB 0007391547 t.n.v. AAA, KNSM-Laan 300, 1019 LM Amsterdam, o.v.v de betreffende maand en naam.

Lidmaatschapsbeëindiging geschiedt door schriftelijke opzegging ten minste 1 maand van te voren. Tijdelijke stopzetting van de training dient 14 dagen van te voren schriftelijk of telefonisch kenbaar gemaakt te worden - opschorting van betaling vanaf de 1e van de volgende maand. Als je vragen hebt over de contributie of de lessen, dan kun je ons ook mailen.

 

Lidmaatschap Yuwakai

Aikikai Aikido Amsterdam is aangesloten bij Yuwakai  , een overkoepelende vereniging van Aikido dojo's die erkend is door het hoofdkwartier van Aikikai Aikido in Japan. Bij inschrijving van Aikikai Aikido Amsterdam wordt je automatisch lid van Yuwakai en heb je recht op toegang tot stages, registratie van examens en erkende dan-examens.

De jaarlijkse contributie voor het lidmaatschap van Yuwakai bedraagt vanaf 1 januari 2020 € 30,00 voor volwassenen en € 12,00 voor jeugd. Leden van Aikikai Aikido Amsterdam zijn deze jaarcontributie van Yuwakai naast de maandelijkse contributie verschuldigd.

Als nieuw lid ontvang je na betaling van de jaarcontributie van Yuwakai een paspoort voor de registratie van examens en stages.

 


Deze pagina delen


© Aikikai Aikido Amsterdam aaa@aikido-amsterdam.nl     Website door Creapolis Media

Menu