Donovan Waite Shihan (7e dan) stage 6 t/m 8 september 2019

06-09-2019

Van 6-8 september 2019 is de stage van Donovan Waite (7e dan). Deze bijzondere stage wordt georganiseerd door Aikido Almere en wij zijn blij dat we als gastdojo de ruimte voor de training kunnen bieden. Wij nodigen daarom iedereen, naast de training, uit voor de gezamenlijke lunch op zaterdagmiddag.

Donovan Waite

Donovan Waite begon Aikido in 1969 op jonge leeftijd, eerst in het Verenigid Koninkrijk en later bij Yoshimitsu Yamada Shihan (8e dan) in de VS. Hij heeft niet alleen veel ervaring opgedaan door intensief Aikido te trainen, maar hij heeft ook een ruime ervaring in lesgeven zowel in de USA als internationaal. Hij geeft nog steeds les in de New York Aikikai, de dojo van Yoshimitsu Yamada, en is daarnaast hoofdinstructeur van Aikido of Center City in Philadelphia.

Hij staat ook bekend om zijn soepele en relatief ontspannen Aikido met mooie grote en ronde bewegingen. Hij benadrukt dat voor een goede Aikido training een goede ukemi belangrijk is met aandacht voor de doorgaande beweging van het vallen naar het weer opstaan. Hij maakte diverse instructie films waarin hij stap voor stap uitlegt waar je op kunt letten bij het leren van ukemi. Er zijn een heel aantal Aikidoka's die zich deze unieke 'Donovan Waite ukemi-stijl' hebben eigen gemaakt. 

Hier is zo'n instructiefilmpje: Aikido Ukemi: Meeting the Mat

Locatie

N.B. De locatie voor deze stage is gewijzigd! Eerdere aankondigingen geven Sporthallen Zuid aan, maar de locatie is gewijzigd naar Aikikai Aikido Amsterdam-dojo, Heinzestraat 9 in Amsterdam

Hier vind je de locatie in google maps: Aikikai Aikido Amsterdam

Je kunt goedkoop parkeren op zaterdag volgens de P + R regeling. De dichtstbijzijnde P + R locaties zijn die van de VU MC en het Olympisch Stadion. Je moet wel met het openbaar vervoer naar het Centrum gereisd hebben en een OV-kaartje als bewijs invoeren. Het Roelof Hartplein is een halte in het Centrum en vanaf deze halte is het een paar minuten naar de Heinzestraat: P + R locaties. Op zondag is parkeren in de Heinzestraat gratis.

Je kunt ook goedkoper parkeren bij het Hilton hotel in de Apollolaan, daar vandaan is het 6 minuten lopen naar de Heinzestraat. Je kunt een parkeerplek van te voren reserveren: parkeren Hilton.

Tijden

  • Vrijdagavond 6 september van 20:00 - 22:00
  • Zaterdag 7 september van 10:00 - 12:00 en 14:00 - 16:00
  • Zondag 8 september van 10:00 - 12:00 en 14:00 - 16:00

Lunch

Wij nodigen iedereen die komt trainen uit voor een (gratis) gezamenlijke lunch op zaterdagmiddag. Wij zorgen voor koffie, thee, soep en broodjes. Als je alleen in de ochtend of middag komt trainen, dan ben je van harte welkom om mee te lunchen. We stellen het op prijs als je wilt laten weten of je mee luncht, want dan kunnen we er bij onze inkopen rekening mee houden. Ook stellen we het enorm op prijs als je iets (kleins) mee wilt nemen voor de lunch als een pak sap of iets te eten, maar je hoeft dat niet persé te doen.

Als je mee luncht, mail ons je naam en het aantal personen: aaa@aikido-amsterdam.nl

Prijzen

1 Dagdeel € 25 Jeugd (< 16 jaar) € 20
2 Dagdelen € 40 Jeugd (< 16 jaar) € 30
3 Dagdelen € 55 Jeugd (< 16 jaar) € 40
Weekend (za en zo) € 70 Jeugd (< 16 jaar) € 50
Passepartout € 80 Jeugd (< 16 jaar) € 60

Info

Voor meer info of vragen: 06-10884426.

Voorinschrijving

Je kunt je ook alvast inschrijven, stuur een mail met de tijden en je naam naar: 

info@aikido-almere.nl

Aikido Almere dojo

 

 Deze pagina delen


© Aikikai Aikido Amsterdam aaa@aikido-amsterdam.nl     Website door Creapolis Media

Menu