Uitbreiding lesprogramma 2017

Woensdagavond gevorderden les 20:00-21:30

Vanaf september 2017 breiden wij ons programma uit met een gevorderden les op de woensdagavond onder leiding van Wilko Lok (5e dan) en Thomas Johanssen (3e dan).

Wilko Lok is in 1989 begonnen met Aikido in de sportschool van Gé Koning bij zijn leraar Carel Zappeij (7e dan). Hij heeft na de 'pensionering' van Carel Zappeij met collega leraren de dojo voortgezet. Hij heeft inmiddels ook dojos in Zaandam (Hikari) en in Purmerend.

Wij zijn heel blij dat Wilko samen met zijn groep bij ons wil trainen. Wij vinden het een interessante uitdaging om samen te oefenen met Aikidoka's van een andere organisatie (JBN). We verwachten dat de verschillen gering zijn aangezien wij allen Aikikai Aikido beoefenen.

Carel Zappeij heeft in het verleden verschillende malen een stage bij ons gegeven, waarbij hij een waardevolle bijdrage leverde aan onze kennis van Aikido. Hij is één van de oudste Aikidoka in Nederland. Ook Wilko heeft verschillende malen les bij ons gegeven, de laatste keer in mei toen hij met een aantal leerlingen onze dojo kwam bezoeken (zie foto onder).

 

 Deze pagina delen


© Aikikai Aikido Amsterdam aaa@aikido-amsterdam.nl     Website door Creapolis Media

Menu